Βανδή - Μπισμπίκης | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και το δείπνο με φίλους - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Βανδή - Μπισμπίκης | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και το δείπνο με φίλουςΤο νέο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης, μετά την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου, επέλεξε να συνεχίσει τη βραδιά του. Συγκεκριμένα, διάλεξε μία ψαροταβέρνα στην Πειραϊκή μαζί με αγαπημένους του φίλους.Μεταξύ άλλων ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος ,ο Μανώλης Κονταρός με τον γιο του και πολλοί άλλοι φίλοι τους.

Η φιλία της Δέσποινας Βανδή με τον γνωστό μουσικό από την Κρήτη είναι άλλωστε γνωστή.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στην εκπομπή "My Greece" που παρουσίαζε τότε η Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μανώλης Κονταρός έγραψε: «Χθες φάγαμε με την καλύτερη παρέα. Συντροφιά με την Δέσποινα Βανδή, Λάκη Λαζόπουλο και τον Βασίλη Μπισμπίκη».Μεταξύ άλλων ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος ,ο Μανώλης Κονταρός με τον γιο του και πολλοί άλλοι φίλοι τους.

Η φιλία της Δέσποινας Βανδή με τον γνωστό μουσικό από την Κρήτη είναι άλλωστε γνωστή.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στην εκπομπή "My Greece" που παρουσίαζε τότε η Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μανώλης Κονταρός έγραψε: «Χθες φάγαμε με την καλύτερη παρέα. Συντροφιά με την Δέσποινα Βανδή, Λάκη Λαζόπουλο και τον Βασίλη Μπισμπίκη».

Πηγή :fthis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad