Μήνυμα Τσίπρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου | Οι αγώνες της νεολαίας είναι η ελπίδα για το αύριο - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Μήνυμα Τσίπρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου | Οι αγώνες της νεολαίας είναι η ελπίδα για το αύριο

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ο Αλέξης Τσίπρας με δήλωση που έκανε on camera, αναφέρθηκε στην επέτειο του Πολυτεχνείου και στο διαχρονικό μήνυμα της εξέγερσης των φοιτητών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «οι αγώνες της νεολαίας όμως θα είναι και πάλι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Για μια ακόμη φορά στους αγώνες της νεολαίας εναποθέτουμε την ελπίδα. Σε μια εποχή θλίψης, σε μια εποχή ανασφάλειας και αβεβαιότητας οι αγώνες της νεολαίας μπορούν να δείξουν ξανά το δρόμο».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Τιμούμε και φέτος την εξέγερση του Νοέμβρη , τους διαχρονικούς αγώνες της νέας γενιάς για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή στον τόπο μας.

Σήμερα, 48 χρόνια μετά, οι αγώνες αυτοί παραμένουν επίκαιροι, όταν μια συντηρητική , ακραία συντηρητική πολιτική, στοχεύει για άλλη μια φορά την νέα γενιά.

Της στερεί δικαιώματα, της βάζει φραγμούς στη γνώση και στη μόρφωση, δημιουργεί συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και τους στερεί και τα δημοκρατικά τους δικαιώματα σε ένα πλαίσιο αυταρχισμού.

Οι αγώνες της νεολαίας όμως θα είναι και πάλι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Για μια ακόμη φορά στους αγώνες της νεολαίας εναποθέτουμε την ελπίδα.

Σε μια εποχή θλίψης, σε μια εποχή ανασφάλειας και αβεβαιότητας οι αγώνες της νεολαίας μπορούν να δείξουν ξανά το δρόμο».

Πηγή :iEidiseis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad