Σπρωξιές και ξύλο στο Πολυτεχνείο | Δεν άφησαν Βουλευτές να καταθέσουν στεφάνι (βίντεο) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Σπρωξιές και ξύλο στο Πολυτεχνείο | Δεν άφησαν Βουλευτές να καταθέσουν στεφάνι (βίντεο)
Με εντάσεις ξεκίνησε ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου, καθώς μπλοκ φοιτητών που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο εμπόδισαν τη διακοινοβουλευτική επιτροπή να καταθέσει στεφάνι, αλλά και τους εκπροσώπους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά εμπόδισαν τους εκπροσώπους της ΝΔ να καταθέσουν στεφάνι και ακολούθως την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούνταν από βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέλη της νεολαίας του κόμματος.Αρχικά επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι οι βουλευτές της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου και Χάρης Θεοχάρης, οι οποίοι απωθήθηκαν, ενώ τους πήραν και τους πέταξαν το στεφάνι.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε λίγο αργότερα όταν προσέγγισε το χώρο του Πολυτεχνείου για να καταθέσει στεφάνι αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δημιουργήθηκε εκ νέου ένταση με σπρωξιές και αναταραχή στο χώρο.

Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε με τους συγκεντρωμένους έξω από το Πολυτεχνείο να πιάνονται στα χέρια. Εκτοξεύτηκαν αντικείμενα, υπήρξαν σπρωξιές και έπεσε ξύλο.


Πηγή :iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad