Επίθεση Ηλιόπουλου στον Μητσοτάκη | Μια ντουζίνα διαγγέλματα και αποτυχίες - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Επίθεση Ηλιόπουλου στον Μητσοτάκη | Μια ντουζίνα διαγγέλματα και αποτυχίες

«Εδώ και δύο χρόνια ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με διαγγέλματα. Όχι με ενίσχυση του ΕΣΥ και στήριξη των υγειονομικών, όχι με μέτρα για τις εστίες υπερμετάδοσης όπως σχολεία και μέσα μεταφοράς, όχι με δωρεάν μαζικά τεστ και ιχνηλάτηση, όχι με σοβαρή και στοχευμένη καμπάνια εμβολιασμού για αυτούς που απέτυχε να πείσει με τις λίστες Πέτσα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

«Άραγε πόσο θα κρατήσει το τελευταίο μίλι κ. Μητσοτάκη; Περιμένουμε έστω και τώρα να ακούσετε όσα φωνάζουν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Αυτοί που εσείς έχετε εγκαταλείψει. Μπορείτε άραγε με ειλικρίνεια να απαντήσετε σε ένα απλό ερώτημα: πόσους συμπολίτες μας χάσαμε εκτός ΜΕΘ, επειδή εσείς φροντίσατε να μην ενισχυθεί το ΕΣΥ;» διερωτάται ο κ. Ηλιόπουλος και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης με μία ντουζίνα διαγγέλματα δεν προσπαθεί να αντιμετωπίσει ούτε την πανδημία ούτε να σώσει ανθρώπινες ζωές, αλλά την οργή του κόσμου για την παταγώδη αποτυχία του».

Πηγή :protothema 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad