Ιωάννα Παλιοσπύρου | Δείχνει για πρώτη φορά τα εγκαύματα της - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Δείχνει για πρώτη φορά τα εγκαύματα της
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, συγκλονίζει για ακόμα μια φορά το πανελλήνιο δείχνοντας τα τραύματά που απέκτησε από την φονική επίθεση με βιτριόλι, καίγοντας το πρόσωπό της, το μέρος του σώματός της, αλλά και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης. Το πουκάμισο, η ζώνη και το παντελόνι της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι σχεδόν λιωμένα από το καυστικό υγρό.

«Όταν με ενημέρωσαν πως ότι συνέλαβαν την δραστικά, επιτέλους κατάλαβα τι είχε συμβεί. Την ίδια στιγμή είπα στη γιατρό μου πάμε προχωράμε να κάνουμε ότι χρειαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.


Συνέχισε περιγράφοντας μια συγκινητική συνομιλία που είχε ένα πρωί με την γιατρό της, «σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω ήμουν σε πολύ καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία στο φως της ημέρας χωρίς μάσκα και την στείλαμε στη γιατρό μου. Της έγραψα πως νιώθω πολύ όμορφη και πόσο πολύ σε ευχαριστώ και μου απάντησε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, θα νιώσεις πιο όμορφη και θα καταλάβεις στο τέλος ότι αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό στους ανθρώπους».

Πηγή :newsbomb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad