Δήμαρχος Μετεώρων | Διαφήμιση για την περιοχή το επεισόδιο με τον Βασιλακόπουλο - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Δήμαρχος Μετεώρων | Διαφήμιση για την περιοχή το επεισόδιο με τον ΒασιλακόπουλοΣε μια πρωτοφανή δήλωση για το επεισόδιο με τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, προχώρησε ο Δήμαρχος Μετεώρων, Θοδωρής Αλέκος

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6 χαρακτήρισε διαφήμιση ό,τι έγινε στην ταβέρνα της πόλης και γελώντας περιέγραψε τι του είπε μια δημοσιογράφος, όταν του τηλεφώνησε.

“Πέρα από όλο αυτό τον θόρυβο έγινε θα έλεγα και μια διαφήμιση για την περιοχή” ανέφερε Θοδωρής Αλέκος. “Διαφήμιση ή δυσφήμιση;” τον ρώτησε όπως ήταν λογικό η δημοσιογράφος.

“Διαφήμιση. Έμαθαν την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα και κάποιοι που δεν τα ήξεραν” απάντησε εκείνος και αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από δημοσιογράφο.

“Με παίρνουν από ένα κανάλι για να μιλήσω για το γνωστό θέμα. Λέω είμαι σε μια ταβέρνα στη Διάβα και μου λέει “δέρνουν και εκεί;” Το είπε τόσο ωραία. Τους λέω “όχι, ελάτε να σας κάνω το τραπέζι”” είπε ο Δήμαρχος Μετεώρων.


Πηγή πληροφοριών: trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad