Συνάντηση Τσίπρα με αγρότες στον Τύρναβο (βίντεο) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση Τσίπρα με αγρότες στον Τύρναβο (βίντεο)

«Αντέχετε»; Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στους συνεταιριστές που συνάντησε κατά την επίσκεψή του στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασία και Προώθησης Οπωροκηπευτικών Προϊόντων (ΑΣΕΠΟΠ) Τυρνάβου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του συνεταιρισμού όπου πραγματοποιείται συσκευασία αχλαδιών τύπου κρυστάλι.

Οι παραγωγοί έθεσαν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: υψηλό κόστος παραγωγής- αγροτικό ρεύμα, πετρέλαιο, γεωργικά εφόδια (λιπάσματα, φάρμακα)-, υψηλά τραπεζικά επιτόκια, έλλειψη ρευστότητας, άρδευση. Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, επισήμανε πως στην Ισπανία έχει επιδοτηθεί πολύ γενναιόδωρα το αγροτικό πετρέλαιο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξάλλου, συμβούλευσε χαριτολογώντας τον πρόεδρο του ΑΣΕΠΟΠ, Σωτήρης Ταμπώση, «να πάρει χάπι για την πίεση όταν του έρθει ο επόμενος λογαριασμός αγροτικού ρεύματος». Ο κ. Ταμπώσης, από την πλευρά του, αποκάλεσε εν τη ρύμη του λόγου τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρώην πρωθυπουργό για να πάρει την απάντηση από τον κ. Τσίπρα πως «έπεσε κοντά».

Με τον Αλέξη Τσίπρα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας και Προώθησης Οπωροκηπευτικών Προϊόντων (ΑΣΕΠΟΠ) Τυρνάβου βρέθηκε κι ο Βασίλης Κόκκαλης. Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχει πρωτοστατήσει στο να αναγνωριστεί το κρυστάλι Τυρνάβου ως ΠΟΠ προϊόν, κάτι το οποίο αναγνώρισε ενώπιον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ, Σωτήρης Ταμπώσης.Πηγή :cnn. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad