Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Ράντου δύο χρόνια αφότου είχε ξεκινήσει το θέατρο, κάποιος θιασάρχης της μίλησε άσχημα και μόνο που δεν του έφερε την καρέκλα στο κεφάλι» - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Ράντου δύο χρόνια αφότου είχε ξεκινήσει το θέατρο, κάποιος θιασάρχης της μίλησε άσχημα και μόνο που δεν του έφερε την καρέκλα στο κεφάλι»

 

Κάποιες αντιρρήσεις για το ελληνικό #metoo εξέφρασε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στο «Πρωινό».

«Έχω κάποιες αντιρρήσεις, κάποια κενά. Είναι σωστή στο σύνολό της αυτή η ιστορία. Κάποια στιγμή όλα αυτά που συνέβεναν έπρεπε να σταματήσουν.

Βασικά μία είναι η αντίρρησή μου, ότι καταλαβαίνω τα ψυχικά προβλήματα κάποιου, αλλά κάποιος άνθρωπος που έχει περάσει τα 20 ή τα 25 και ένας θιασάρχης του φέρεται άσχημα και εκείνη την ώρα δεν αντιδράσει ή δεν φύγει ή δεν φωνάξει την αστυνομία ή δεν τον καταγγείλει από τη στιγμή που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν και συνεχίζει μπορεί να πει κανείς ότι είναι και συνεκμεταλλευτής. Φυσικά δεν μιλάμε για αξιόποινες πράξεις».

Ο τηλεκριτικός έφερε το παράδειγμα της Ελένης Ράντου:

«Η Ελένη Ράντου δύο χρόνια αφότου είχε ξεκινήσει το θέατρο κάποιος θιασάρχης της μίλησε άσχημα και μόνο που δεν του έφερε την καρέκλα στο κεφάλι και η καριέρα της δεν καταστράφηκε.

Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν προβλήματα και να φοβούνται αλλά δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια να βγαίνεις και να λες τότε έγινε αυτό.

Επαναλαμβάνω, δεν μιλάμε για αξιόποινες πράξεις».


Πηγή: https://znews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad