Παπαπέτρου: «Πιστέψαμε ότι θα το γυρίσουμε – Αξίζει συγχαρητήρια ο Πρίφτης!» - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Παπαπέτρου: «Πιστέψαμε ότι θα το γυρίσουμε – Αξίζει συγχαρητήρια ο Πρίφτης!»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την μεγάλη ανατροπή του «Εξάστερου» μέσα στο ΣΕΦ και έδωσε τα εύσημα στον Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Σύσκεψη της Δευτέρας» του «SDNA»:

«Πιστέψαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Παίξαμε δυνατά. Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ δυνατός φέτος, δεν πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε απλά επειδή είχαμε προβάδισμα. Υπήρξε αντίδραση και από τις δυο ομάδες, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε» 


Για την άμυνα ζώνης με προσαρμογές: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς, έχει προσαρμόσει την άμυνα για να είμαστε αποδοτικοί. Δεν είναι ακριβώς ζώνη, αλλά κάτι σαν ματς-απ. Έχουμε γίνει πιο επιθετικοί και σκληροί στην άμυνα».

Για το πότε πίστεψαν το ματς: «Όταν ισοφαραρίσαμε και περάσαμε μπροστά με το τρίποντο του Κασελάκη πιστέψαμε όλοι ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ: «Κανενός οι προσωπικές στιγμές δεν είναι πάνω από την ομάδα. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Όλοι ξέρουν πώς είναι να επιστρέψεις σε τέτοιες ατμόσφαιρες. Ο κόσμος έχει το δικό του σκεπτικό, δεν μπορείς να το αλλάξεις, είτε είναι από την δική σου ομάδα είτε από τον αντίπαλο».

Για το τι μένει: «Σίγουρα πρέπει να επενδύσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Να παίξουμε καλύτερα. Δεν είναι κάτι, είναι μία νίκη. Πρέπει να προχωρήσουμε».


Πηγή: https://olaprasina1908.gr/

Συντάκτης:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad