Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί στην Αθήνα | Ταλαιπωρία των πολιτών - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί στην Αθήνα | Ταλαιπωρία των πολιτών


Πολλά προβλήματα στην Αττική μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις. Η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς και πλημμυρισμένα σπίτια. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα.

Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (23/11) στην Αττική, μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις καταιγίδες που έπληξαν διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών.

Οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από την κακοκαιρία είναι το Μοσχάτο, η Καλλιθέα, ο Ταύρος, το Π. Φάληρο και η περιοχή του Ρέντη, απ’ όπου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 113 κλήσεις εκ των οποίων 22 κλήσεις για μεταφορά οδηγών σε ασφαλή σημεία, χωρίς να χρειαστεί να επέμβει σε όλες.

Οι περισσότερες επεμβάσεις της Πυροσβεστικής για ασφαλή απεγκλωβισμό οδηγών και επιβαινόντων από αυτοκίνητα σε πλημμυρισμένους δρόμους έγιναν στην περιοχή της Λαχαναγοράς του Ρέντη, στον παράδρομο του Κηφισού και στην Λ. Γ. Παπανδρέου.

Πρόβλημα υπήρξε για άλλη μία φορά και κάτω από τη γέφυρα στην παραλιακή, όπου πριν από ένα μήνα είχε μείνει για δύο και πλέον ημέρες λεωφορείο, με τους επιβάτες του να σχηματίζουν "αλυσίδα" προκειμένου να βγουν.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης διακόπηκε το βράδυ η κυκλοφορία στην Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Συγγρού, στην οδό Πέτρου Ράλλη από την οδό Αγίας Άννης, στο ρεύμα προς Λ. Κηφισού και στον παράδρομο της Λ. Κηφισού, στο ρεύμα προς την οδό Πειραιώς, από το ύψος της Λ. Γ. Παπανδρέου.

Πλέον, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί σε όλους τους δρόμους και τα λιμνάζοντα ύδατα έχουν υποχωρήσει.

Πηγή :news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad