Στενό μαρκάρισμα της Τουρκίας | Υπερπτήσεις Τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Στενό μαρκάρισμα της Τουρκίας | Υπερπτήσεις Τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο


Την Πέμπτη (18/11) οι Τούρκοι προχώρησαν ξανά στην ανόητη, προκλητική και επικίνδυνη τακτική των υπερπτήσεων στο Αρχιπέλαγος, με δύο ζεύγη τουρκικών μαχητικών να πετούν στις 10:00 πάνω από το Αγαθονήσι στα 11.000 πόδια, το ένα ζεύγος και στα 24.000 πόδια το δεύτερο.

Στη συνέχεια, στις 10:04, το ένα ζεύγος προχώρησε και σε υπερπτήση πάνω από το Μακρονήσι, στα 28.000 πόδια.

Πιο συγκεκριμένα, συνολικά εισέβαλαν στο Αιγαίο - μεταξύ Χίου και Σάμου - τρία ζεύγη τουρκικών μαχητικών, συνολικά έξι αεροσκάφη F-16, με τα τέσσερα από αυτά να πραγματοποιούν υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι.

Αμέσως, «σηκώθηκαν» από τις Βάσεις της Νέας Αγχιάλου και της Σκύρου έξι ελληνικά μαχητικά F-16 τα οποία μέσα σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκαν στο ανατολικό Αιγαίο κυνηγώντας τους Τούρκους. Ακολούθησαν εμπλοκές, με τα τουρκικά μαχητικά να προσπαθούν να ξεφύγουν από τους Έλληνες πιλότους που πολύ γρήγορα τους έβαλαν «στα όπλα».

Πηγή :newsbomb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad