Ανδρουλάκης | Μόνο με την νέα γενιά η προοπτική στο Κίνημα Αλλαγής - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Ανδρουλάκης | Μόνο με την νέα γενιά η προοπτική στο Κίνημα Αλλαγής

Το όραμά του το Κίνημα Αλλαγής να στηθεί από τα κάτω προς τα πάνω, με τη βάση να έχει τον πρώτο λόγο, ξεδίπλωσε το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Πρώτα θα γίνει το κόμμα της βάσης, με τις τοπικές οργανώσεις και τις νομαρχιακές του, με τα κινήματα και με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών», σημείωσε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Περιέγραψε το Κίνημα ως «ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, το οποίο δεν θα φοβάται για τα σύμβολα του. Δεν ξέρω κανέναν να έφυγε από το κόμμα μας επειδή δεν του άρεσε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, ξέρω πολλούς που πληγώθηκαν από καθεστωτισμούς και αλαζονείες. Μπορούμε λοιπόν να κρατήσουμε τα σύμβολα, τα ονόματα, την ιστορία μας, αλλά να αλλάξουμε ό,τι πλήγωσε τον ελληνικό λαό και τον έκανε να μας γυρίσει την πλάτη», υπογράμμισε.

Πρόσθεσε ότι δεν γίνεται ένας αγώνας μεταξύ μας 5 και 12 Δεκεμβρίου αλλά ένας αγώνας «με τον ίδιο μας τον εαυτό για να δώσουμε μια άλλη δυνατότητα στον ελληνικό λαό», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Επίσης ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «για να αποκτήσει το κόμμα μας προοπτική, θα πρέπει να ξαναγίνει ένα κύτταρο της δημοκρατίας. Έτσι μόνο οι νέες γενιές θα μπορούν ξανά να μας εμπιστευθούν».

Συμπλήρωσε ότι οι νέοι άνθρωποι αποστρέφονται την πολιτική, διότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα κόμματα είναι πρόβλημα στη ζωή τους, δεν είναι λύση. 

Πηγή :cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad