Την Θανατική ποινή ζητούν οι Αλβανοί για την δολοφονία του 8χρονου - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Την Θανατική ποινή ζητούν οι Αλβανοί για την δολοφονία του 8χρονουΦρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε στην Αλβανία -και όχι μόνο- η στυγερή δολοφονία ενός 8χρονου αγοριού από έναν 38χρονο στο Φιέρι, ο οποίος αφού το χτύπησε στο κεφάλι με αξίνα, στη συνέχεια το έθαψε στον κήπο του.

Ο 38χρονος δράστης έχει προφυλακιστεί και παραμένει σε κελί απομόνωσης στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αυλώνας προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, το 8χρονο αγοράκι δέχτηκε δύο φονικά χτυπήματα στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο δράστης, έδεσε πισθάγκωνα το νεκρό κορμάκι του και το έθαψε σε λάκο με λάσπη, δίπλα στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού του. Με απόλυτο κυνισμό, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι σκότωσε το παιδί επειδή τον κορόιδεψε!

Ο πατέρας και ο μεγαλύτερος αδερφός του παιδιού εισέβαλλαν μαινόμενοι στα δικαστήρια του Φιέρι, αφού έσπασαν την πόρτα και απαιτούσαν να μάθουν σε ποια αίθουσα κρατούσαν τον παιδοκτόνο.

Η οικογένεια του παιδιού αλλά και μεγάλο κύμα πολιτών ζητούν από τις αλβανικές αρχές να επαναφέρουν την θανατική ποινή ως τιμωρία για τον 38χρονο δράστη, προκειμένου να μην συμβεί αντίστοιχο έγκλημα ξανά. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες απαιτούν να τιμωρηθεί ο δράστης με θάνατο. 

Σε δηλώσεις του ο Έντι Ράμα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανέλθει η θανατοική και ποινή και υποσχέθηκε να αυστηριοποίησει τους νόμους. «Το θέμα της θανατικής ποινής είναι ένα ζήτημα που θεωρείται από καιρό θέμα πολιτισμού» δήλωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θανατική ποινή στην Αλβανία έπαψε να ισχύει όταν έπεσε το κομμουνιστικό δικτατορικό καθεστώς, με τον τελευταίο απαγχονισμό να λαμβάνει χώρα στο Φιέρι, όπου εκτελέστηκαν δημόσια οι αδελφοί Τσούκο οι οποίοι σκότωσαν μια ολόκληρη οικογένεια προκειμένου να τους ληστέψουν.

Πηγή : newsbreak 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad