Σοκ | 15χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά την διέρευση ροζ βίντεο στο διαδίκτυο - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Σοκ | 15χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά την διέρευση ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Εφιαλτικές στιγμές ζει μία 15χρονη μαθήτρια στα Τρίκαλα, καθώς διέρρευσε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στα κινητά συμμαθητών και φίλων της.

Το κορίτσι διατηρούσε σχέση με 20χρονο, ο οποίος φέρεται να βιντεοσκόπησε προσωπικές τους στιγμές εν αγνοία της κοπέλας και στη συνέχεια να διέδωσε το υλικό σε φίλους και γνωστούς μέσω των social media.

Η 15χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και όπως είπε η μητέρα της στο Ράδιο «Ζυγός», αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Αρνείται να πάει σχολείο κι έχει κλειστεί στον εαυτό της.

Η μητέρα της 15χρονης απευθύνθηκε στην αστυνομία κι έχει υποβάλει μήνυση. «Εκείνο που ζητώ είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να κινηθούν οι διαδικασίες για να μην το ξανακάνει σε καμία κοπέλα. Είναι ενήλικος και πήγε με μία ανήλικη» είπε.

πηγή: trikalaview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad