Σε μίνι lockdown οδεύουν Σέρρες και Καρδίτσα - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021

Σε μίνι lockdown οδεύουν Σέρρες και Καρδίτσα

Πιθανόν θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να επιβληθεί καθεστώς μίνι lockdown στις Σέρρες και την Καρδίτσα, λόγω της επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζουν οι δύο αυτές περιοχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αυτό το σενάριο εξετάζει η υποεπιτροπή των επιδημιολόγων, που συνεδριάζει αυτή την ώρα προκειμένου να αναλύσει τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και να κάνει τις ανάλογες εισηγήσεις στην Ολομέλεια των ειδικών. Οι όποιες αποφάσεις για την επιβολή περιοριστικών μέτρων στις Σέρρες και την Καρδίτσα αναμένεται, πάντως, να ληφθούν κατά την αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα, στην Καρδίτσα εντοπίστηκαν 29 κρούσματα κορονοϊού σε ένα 24ωρο, ενώ στις Σέρρες 33 νέες μολύνσεις. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας έχει αρχίσει να γίνεται ανησυχητική, λόγω των αυξημένων νοσηλειών σε απλές κλίνες covid αλλά και στις ΜΕΘ.

Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad