Αναρχικοί προκάλεσαν ζημιές στο κτήριο της Περιφέρειας Αττικής (βίντεο) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Αναρχικοί προκάλεσαν ζημιές στο κτήριο της Περιφέρειας Αττικής (βίντεο)Το κτήριο της περιφέρειας Αττικής χτύπησαν δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες αναρχικές ομάδες χωρίς να γίνει σε καμία σύλληψη.

Αρχικά μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβικώνα αργά χθες το απόγευμα κατάφεραν να απλώσουν πανό και να πετάξουν φέιγ βολάν έξω από το κτήριο ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέβασαν και φωτογραφίες τους με το πανό τους στην είσοδο της περιφέρειας και τους ίδιους δίπλα.

Και ενώ τα άτομα έχουν φύγει από το σημείο το οποίο έχει ήδη στοχοποιηθεί από πολλές επιθέσεις, λίγες ώρες αργότερα μια άλλη αναρχική ομάδα κάνει επίθεση με βαριοπούλες στην εξωτερική τζαμαρία προκαλώντας και υλικές ζημιές.

Μάλιστα κατέγραψαν την επίθεση τους σε βίντεο το οποίο ανέβασαν στο σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και πάλι από κανέναν κρατώντας μπογιές και τη βαριοπούλα προκάλεσα ζημιές και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνει προσαγωγή ή σύλληψη.

Το κτήριο της περιφέρειας βρίσκετε στη λεωφόρο Συγγρού σε ένα πολυσύχναστο δρόμο και οι δύο ο επιθέσεις είχαν μεταξύ τους λίγες ώρες διαφορά.

Η πρώτη ήταν λίγο μετά της έξι το απόγευμα και η επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές στις 4 τα ξημερώματα.


Πηγή :cnn. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad