Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Οι φήμες για τη σχέση τους είχαν οργιάσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ωστόσο οι ίδιοι άργησαν να το παραδεχτούν.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν τους βρίσκει να συμμετέχουν στο ίδιο σόου, το J2US, κι έτσι η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται συνεχώς στην Αθήνα κοντά στον αγαπημένο της.

Κι ενώ η σχέση τους δεν μετρά πολλούς μήνες, ήδη έχουν αρχίσει να δέχονται ερωτήσεις για το αν σκοπεύουν να παντρευτούν.

“Πότε θα της κάνεις πρόταση γάμου;” ήταν η ερώτηση που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον λογαριασμό του στο Instagram. Την απάντηση έδωσε η Ιωάννα Τούνη.

“Έχει αναπτύξει μία θεωρία ο Δημήτρης. Λέει ότι 9 στις 10 προτάσεις γάμου που γίνονται από άνδρα σε γυναίκα καταλήγουν σε διαζύγιο. Οπότε μου λέει μήπως να κάνω πρόταση γάμου εγώ σε αυτόν για να πάει καλύτερα” απάντησε η Ιώαννα Τούνη δείχνοντας ωστόσο να διαφωνεί με αυτή τη θεωρία του συντρόφου της. “Πείτε λίγο… πρέπει να κάνει η γυναίκα πρόταση γάμου;” ρώτησε τους followers.

Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad