Με σαλιγκάρια στο πρόσωπο η Μαλέσκου - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Με σαλιγκάρια στο πρόσωπο η ΜαλέσκουΤη δύναμη των σαλιγκαριών στην ενυδάτωση και στην ομορφιά θέλησε να… διδάξει η εκπομπή «Love It» και η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια δέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της την αισθητικό κ. Τκατσκούλα η οποία έχει ως «κατοικίδια» σαλιγκάρια.

Τα συγκεκριμένα υπερμεγέθη σαλιγκάρια τα οποία έχουν καταγωγή από την Αφρική τα μετέφερε και στο πλατό της εκπομπής για να εξηγήσει το πόσο θαυματουργή είναι η βλέννα τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να δοκιμάσει όσα της έλεγε η αισθητικός και φυσικοθεραπεύτρια γι’ αυτό και ξάπλωσε και την άφησε να της βάλει τα σαλιγκάρια στο πρόσωπο.Όταν η συνεργάτιδα της, έβαλε το πρώτο σαλιγκάρι στο στέρνο της Ιωάννας Μαλέσκου εκείνη ανέφερε πως είναι παγωμένο και πως το νιώθει να της «κάνει παιχνίδι».

Το δεύτερο και το τρίτο σαλιγκάρι τοποθετήθηκαν στα ζυγωματικά της παρουσιάστριας και το τέταρτο στο κούτελο της.

Στην συνέχεια, ζήτησαν από την Ιωάννα Μαλέσκου να χαλαρώσει και να αφήσει τα σαλιγκάρια να κάνουν τη «δουλειά» τους και να εναποθέσουν τη βλέννα τους στο πρόσωπο της.

Πηγή :newsbeast. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad