Ο Επικήδειος λόγος της Προέδρου της Δημοκρατίας για την Φώφη Γεννηματά - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Ο Επικήδειος λόγος της Προέδρου της Δημοκρατίας για την Φώφη Γεννηματά


«Δεν αποχαιρετάμε μόνο μία γυναίκα πολιτικό, που διακρινόταν για το ήθος, την αποτελεσματικότητα, αποχαιρετάμε ένα πρότυπο αισιοδοξίας και διακριτικότητας» τόνισε στον επικήδειο λόγο της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

«Δεν κατέθεσε τα όπλα, δεν αποσύρθηκε από την πολιτική σκηνή. Προσπάθησε και κατάφερε να συνδυάσει τον προσωπικό της αγώνα με τις μάχες στον πολιτικό στίβο. Να δικαιώσει με τη μέγιστη συνέπεια τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμιστεί»,  επισήμανε. 
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις μάχες της για τον ρόλο της γυναίκας, με πνεύμα συναίνεσης και καταδικάζοντας διχαστικές αντιλήψεις, κατακτώντας τον σεβασμό στο κόμμα της, στην πολιτική, στην κοινωνία. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μάχη της με τον καρκίνο, που δεν άφησε ποτέ να διεισδύσει ο οίκτος των άλλων». Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε ότι « έκανε οίστρο ζωής τον φόβο του θανάτου», προσθέτοντας ότι η παρακαταθήκη που αφήνει για τα παιδιά της είναι μεγάλη. 

Πηγή:protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad