Νέος γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Νέος γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης

Μετά το 2ο Συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη το νέο Κεντρικό Συμβούλιο της οργάνωσης. Νέος γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, ενώ παράλληλα ψηφίστηκαν και τα μέλη που θα απαρτίζουν την Γραμματεία του.

Ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης είναι 29 χρονών. Μεγάλωσε στους Μολάους Λακωνίας και από το 2010, οπότε και εισήλθε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π., ζει στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2016. Στη συνέχεια, αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στη Ξάνθη, παρακολούθησε με επιτυχία το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΜΠ «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση των Κατασκευών». Από το 2017 είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών του ΕΜΠ, με θέμα την «ενίσχυση μεταλλικών κατασκευών με ινοπλισμένα πολυμερή (FRP)». Από το ίδιο έτος συμμετέχει ως ερευνητής σε πληθώρα ερευνητικών έργων, ευρωπαϊκών και εθνικών, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως πολιτικός μηχανικός. Εργασίες και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί τόσο σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά όσο και σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων.

Πηγή :cnn. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad