Στη Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Παπανδρέου | Κατέθεσε την υποψηφιότητα του - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Στη Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Παπανδρέου | Κατέθεσε την υποψηφιότητα του

Στη Χαριλάου Τρικούπη μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιώργος Παπανδρέου για να καταθέσει τις απαραίτητες υπογραφές προκειμένου να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε στο τηλεοπτικό του μήνυμα ο Γιώργος Παπανδρέου: “Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή, για τους πολίτες και τη χώρα. Γι’ αυτό η δημοκρατική προοδευτική παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.

Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή”.

Πηγή:enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad