Τράγκας | Οι Έλληνες μουσουλμάνοι ζουν καλύτερα από τους Χριστιανούς - επίσκεψη σε Ξάνθη και Κομοτηνή (βίντεο) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Τράγκας | Οι Έλληνες μουσουλμάνοι ζουν καλύτερα από τους Χριστιανούς - επίσκεψη σε Ξάνθη και Κομοτηνή (βίντεο)


«Οι Μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες ζούνε καλύτερα στη Θράκη από τους Χριστιανούς επειδή τους ενισχύει η Άγκυρα μέσω του τουρκικού Προξενείου», είπε από την Ξάνθη – Διήμερη περιοδεία στην ΑΜΘ πραγματοποίησε ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Ιδιαίτερες αναφορές στη δράση του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και με «πυρά» κατά της αθηνοκεντρικής ελίτ που «δεν ενδιαφέρεται για την τύχη των ευαίσθητων ακριτικών περιοχών της Θράκης», περιελάμβανε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (24/10) ο Γιώργος Τράγκας σε τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» πραγματοποίησε το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου διήμερη περιοδεία σε Ξάνθη και Καβάλα όπου είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς ενώ επισκέφθηκε και τη Δράμα όπου εγκαινίασε τα γραφεία του κόμματος.


Valuenews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad