Επιχείρηση διάσωσης 400 ατόμων από φορτηγό πλοίο με σημαία Τουρκίας ανοιχτά της Κρήτης - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Επιχείρηση διάσωσης 400 ατόμων από φορτηγό πλοίο με σημαία Τουρκίας ανοιχτά της Κρήτης
Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κρήτης, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, οι αρμόδιες Αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη φορτηγού πλοίου με σημαία Τουρκίας, στην ως άνω θαλάσσια περιοχή με επιβαίνοντες περί τα 400 άτομα τα οποία κατά δήλωσή τους απέπλευσαν από τη γειτονική χώρα.

Στην εν λόγω επιχείρηση συμμετέχει ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού.

Το φορτηγό πλοίο, με τη συνδρομή του πλοίου ανοιχτής θαλάσσης οδηγείται σε ασφαλές σημείο. Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad