Η Ματίνα Παγώνη στην ValueNews | Γιατί την απειλούν οι αρνητές - Τι λέει για το εμβόλιο σε παιδιά και εγκύους (βίντεο) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ματίνα Παγώνη στην ValueNews | Γιατί την απειλούν οι αρνητές - Τι λέει για το εμβόλιο σε παιδιά και εγκύους (βίντεο)

Για τις απειλές που δέχεται από αρνητές του εμβολίου μίλησε στην ValueNews και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών - Πειραιά Ματίνα Παγώνη. "Ο Καθένας κρίνεται για τις πράξεις του υποστήριξε η κα Παγώνη, η οποία φαίνεται ότι δεν λαμβάνει σοβαρά αυτές τις απειλές.

Αναφορικά με τον εμβολιασμό των παιδιών και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επανέλαβε ότι υπάρχουν ασφαλείς και μεγάλες μελέτες που καθιστούν ασφαλή τον εμβολιασμό των μικρότερων ηλικιών και προέτρεψε τους γονείς να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό των παιδιών τους, ώστε να είναι ήσυχοι για όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ναι στον εμβολιασμό των εγκύων γυναικών, ώστε να είναι οι ίδιες και το έμβρυο ασφαλείς λέει η κα Παγώνη, τονίζοντας την επικινδυνότητα της μετάλλαξης Δέλτα. 

Για την τραγική εξέλιξη του θανάτου της γυναίκας που αρνήθηκε να διασωληνωθεί  η κα Παγώνη τόνισε ότι είναι άσχημο οι ιατροί να αναγκάζονται να προσφύγουν στον Εισαγγελέα για να σώσουν μια ζωή, όταν οι ίδιοι οι ασθενείς δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης τους.

Δείτε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ:


Πηγή:ValueNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad