Σε διαδικτυακή μετάδοση η κηδεία του ράπερ Mad Clip | Με τραγούδια του και ήχους από δίκυκλα το τελευταίο αντίο (βίντεο) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

Σε διαδικτυακή μετάδοση η κηδεία του ράπερ Mad Clip | Με τραγούδια του και ήχους από δίκυκλα το τελευταίο αντίο (βίντεο)

Οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές λένε το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη εβδομάδα.

Η κηδεία τελείται στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, με πολύ κόσμο, κυρίως νέους, να βρίσκονται έξω από την εκκλησία. «Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ», αναγραφόταν σε ένα στεφάνι.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στον Alpha, έχουν έρθει από διάφορα σημεία της Ελλάδας για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον καλλιτέχνη.

Σημειώνεται πως με απόφαση του ιερού ναού του Παλαιού Φαλήρου η εξόδιος ακολουθία μεταδόθηκε ζωντανά στο Youtube, για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.


Σημειώνεται πως ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.


Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad