Να γιατί η Μιμή Ντενίση αποδεικνύει πόσο μυαλό είναι: Συγκλονιστική η ανάρτησή της για τον Μίκη Θεοδωράκη (φωτό) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

Να γιατί η Μιμή Ντενίση αποδεικνύει πόσο μυαλό είναι: Συγκλονιστική η ανάρτησή της για τον Μίκη Θεοδωράκη (φωτό)

Μια συγκλονιστική ανάρτηση για τον Μίκη Θεοδωράκη, που «έφυγε» από την ζωή στα 96 του χρόνια έκανε η Μιμή Ντενίση.

Ειδικότερα ανέβασε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία εκείνης και του μεγάλου μαέστρου και έγραψε τα εξής: 

 «Καθώς ανέβαινα τις σκάλες του σπιτιού του είδα τον μουτζουρωμένο από συνθήματα τοίχο!! Αρνητικά σχόλια για Εκείνον κ βρισιές!! 

Ανέβηκα αναστατωμένη στο δωμάτιο που με περίμενε τζάμια γύρω γύρω κ πιάτο η αγαπημένη του Ακρόπολη… γιατί δεν τα έσβησες αυτά από τους τοίχους ρώτησα.

Μου απάντησε με το Ολύμπιο ύφος του… για να βλέπουν πως μου φέρονται!! Γαλήνιος. Εύθυμος όπως πάντα. Δεν την ήθελε την μιζέρια. Την δυστυχία!! Δεν ήξερα γιατί είχε ζητήσει να με δει!!! Μα.. για την Μικρασία μου είπε..; Δεν ήξερα πως ήταν οι ρίζες του εκεί. 

Δεν είχε ξεχάσει ποτέ τις ιστορίες της μάνας του. 3 ώρες μιλάγαμε για το Ανατολικό ζήτημα για την καταστροφη!! Σπουδαίο μυαλό. Απείραχτο μέχρι το τέλος κ με μνήμη φοβερή. Θυμόταν κουβέντες που είχαμε κάνει χρόνια πριν στο Παρισι με τον Βαγγέλη Παπαθανασιου τον κοινό μας φίλο!! 

Ούτε μια στάλα θλίψη που ήταν καθηλωμένος στο σπιτι. Τόσο γεμάτος τόσο γενναιόδωρος τόσο μοναδικός!! Κ κάτι που πάντα θαύμαζα!! Τόσο θαρραλέος!! Βαθύτατα δημοκρατικός δεν δίσταζε ποτέ να φωνάζει τις αντιρρήσεις του. 

Γιατί πάνω από όλα είχε την Ελλάδα. Αυτή την Ελλάδα που με τους άλλους Μεγάλους φίλους του δόξασε κ θα δοξάζει για πάντα!! Το σώμα φθαρτό. Το πνεύμα αιώνιο. Κ ο Μίκης ήταν το πνεύμα κ η ψυχή της Ελλάδας που πάντα θα πετάει Διευθύνοντας την Ουρανια ορχήστρα του πάνω από την Ελλάδα!!».

 


Πηγή: https://m.eirinika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad