Με Πολάκη και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η πορεία διαμαρτυρίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Υπουργείο Υγείας - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

Με Πολάκη και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η πορεία διαμαρτυρίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Υπουργείο Υγείας

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από το υπουργείο υγείας από την ΠΟΕΔΗΝ μετά και τα πρώτα έγγραφα αναστολής που παραδόθηκαν σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Στην συγκέντρωση έδωσε το «παρών» και αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ αφού εκτός από τον Παύλο Πολάκη στο σημείο βρέθηκαν και οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χαρά Καφαντάρη, Ραλλία Χρηστίδου και Θεοδώρα Αυγέρη.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία  η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας έχει αποκατασταθεί και η κίνηση στους δρόμους διεξάγεται κανονικά. 

Η Ομοσπονδία προγραμμάτισε νέες κινητοποιήσεις σήμερα «με αίτημα κανένας συνάδελφος να μη χάσει τη δουλειά του και να αναδείξουμε τα δυσαναπλήρωτα κενά που δημιουργούνται ήδη από σήμερα στη Δημόσια Υγεία». 

Συγκεκριμένα, προκήρυξε στάση εργασίας 10:00-15:00 και συγκεντρώσεις στο υπουργείο Υγείας, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και στις κατά τόπους ΥΠΕ και στις πύλες των νοσοκομείων.

Πηγή;protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad