Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα τιμωρήσει τον Μεντί για τις κατηγορίες βιασμού που τον βαραίνουν - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα τιμωρήσει τον Μεντί για τις κατηγορίες βιασμού που τον βαραίνουνΗ «L'Équipe» αναφέρει ότι έχουν εγερθεί ερωτήματα στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του Μπέντζαμιν Μεντί, με τον Γάλλο αμυντικό να κρατείται προσωρινά προσωρινά, αφού κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και μία σεξουαλική παρενόχληση.

Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την απόφαση να μην τιμωρήσει τον Μέντι προς το παρόν, καθώς θα περιμένει να δει τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Πάντως όταν εκείνη βγήκε στο φως της δημοσιότητας ο ποδοσφαιριστής συνέχιζε να αγωνίζεται κανονικά με την ομάδα του, χωρίς όμως να πηγαίνει στις συνεντεύξεις Τύπου, ώστε να αποφεύγει σχετικές ερωτήσεις.

Οι Πολίτες επιδίωξαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο την πώληση του Μέντι, αν και αυτή η απόφαση λέγεται ότι έχει ληφθεί κυρίως για αθλητικούς λόγους. Παρ 'όλα αυτά, η υψηλή τιμή του δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον ομάδων κι έτσι παρέμεινε στο ρόστερ.

Πηγή :protothema. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad