Επιστροφή στα σχολεία | Με χαμόγελο το πρώτο κουδούνι - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστροφή στα σχολεία | Με χαμόγελο το πρώτο κουδούνιΠρώτο κουδούνι» σήμερα το πρωί σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σ’ όλη η χώρα. Με αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα, οι μαθητές προσήλθαν στις σχολικές μονάδες στις 08:15′ και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου.

Με τις απαιτούμενες… μάσκες, αλλά και με την χαρά της επιστροφής οι μαθητές προσήλθαν σήμερα στα σχολεία μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ενάμιση χρόνο από την έναρξη της πανδημίας και μετά την πολύμηνη τηλεκπαίδευση, στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι τα μαθήματα να πραγματοποιηθούν στο φυσικό τους χώρο, στο σχολείο. Με «όπλο» τον εμβολιασμό και τους εντατικούς ελέγχους, σκοπός είναι μια ασφαλής σχολική χρονιά.

Η επιστροφή χιλιάδων μαθητών στα θρανία έχει προκαλέσει συναγερμό σε κυβέρνηση και ειδικούς. Οι επιστήμονες περιμένουν μία σημαντική αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες λόγω της επαναλειτουργία των σχολείων.

Πηγή :in. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad