Νίκος Βέρτης | Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊο - ας εμβολιαστούμε όλοι για να τελειώνουμε με την πανδημία (βίντεο) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Νίκος Βέρτης | Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊο - ας εμβολιαστούμε όλοι για να τελειώνουμε με την πανδημία (βίντεο)

Συγκλονίζει ο Νίκος Βέρτης με τη δική του εμπειρία με τον κορονοϊό, που του στέρησε την πρώτη του ξαδέρφη. Μιλώντας ο τραγουδιστής στο ραδιόφωνο My Radio 104,6 και τη Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως η πρώτη του ξαδέρφη πέθανε από κορονοϊό, ούσα νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα.

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”» είπε ο Νίκος Βέρτης.

«Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;» καταλήγει ο τραγουδιστής.


Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad