Σοκ σε χωριό της Ξάνθης | Αντί για νερό έτρεξε πετρέλαιο - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκ σε χωριό της Ξάνθης | Αντί για νερό έτρεξε πετρέλαιοΣοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία του οικισμού του Μυρωδάτου η έντονη μυρωδιά του πετρελαίου που είχε το νερό που έτρεχε από τις βρύσες τους σήμερα το πρωί. Κάποιοι μάλιστα πλύθηκαν ή ήπιαν από κεκτημένη ταχύτητα αδυνατώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Η έντονη μυρωδιά όμως δεν άφηνε περιθώρια και το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Βρέθηκε παραβιασμένη η κλειδαριά της δεξαμενής

Η έρευνα έδειξε ότι είχε παραβιαστεί η κλειδαριά της δεξαμενής όπου υδρεύεται το χωριό και μόνο. Άμεσα ειδοποιήθηκε και επιλήφθηκε η ΔΕΥΑ Αβδήρων. Συνεργείο της άδειασε την δεξαμενή και την καθάρισε. Επίσης η ΔΕΥΑΑ υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων. Ο δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης εξέφρασε την έκπληξή του ως προς την σκοπιμότητα που είχε αυτή η ενέργεια και την ανησυχία του για το γεγονός ότι κάποιοι θέλησαν να μολύνουν το νερό, ένα δημόσιο αγαθό, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα για να μην ξανασυμβεί.

Πηγή :emprosxanthis. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad