Παρέμβαση Ανδρουλάκη για την ανάρτηση Μπογδάνου | "Ρατσιστικές συμπεριφορές υπονομεύουν τη Δημοκρατία" - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Παρέμβαση Ανδρουλάκη για την ανάρτηση Μπογδάνου | "Ρατσιστικές συμπεριφορές υπονομεύουν τη Δημοκρατία"

Θέση στον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με την δημοσίευση ονομάτων νηπίων από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο πήρε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως είπε σε ανάρτησή του, «η παράνομη δημοσίευση των ονομάτων μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας από τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Μπογδάνο, καταστρατηγεί κάθε εγγύηση του κράτους δικαίου για την προστασία των ατομικών δεδομένων αλλά και κάθε έννοια ανθρωπιάς. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί με ακρότητες και με την ανοχή του πρωθυπουργού, όπως αυτή εκφράζεται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο περί μη ανοχής “ανάλογων λαθών στο μέλλον”».

Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε τα βέλη του και στην κυβέρνηση λέγοντας πως, «τελικά, η υπουργοποίηση σύσσωμου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στον τελευταίο ανασχηματισμό, δείχνει ότι το κόμμα του κ. Μητσοτάκη δεν κρύβει πλέον την πολιτική του στόχευση. Οι μισαλλόδοξες και ρατσιστικές συμπεριφορές, υπονομεύουν ευθέως τους θεσμούς και τη Δημοκρατία και δε μπορούν σε καμία ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία να γίνονται ανεκτές».

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad