Σε λαϊκό προσκύνημα από σήμερα η σωρός του Μίκη Θεοδωράκη στην Μητρόπολη Αθηνών - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

Σε λαϊκό προσκύνημα από σήμερα η σωρός του Μίκη Θεοδωράκη στην Μητρόπολη Αθηνών

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, που πέρασε στην αθανασία την περασμένη Πέμπτη, θα πει από κοντά σήμερα και σταδιακά μέχρι την ταφή του ο ελληνικός λαός.

Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, στη Μητρόπολη Αθηνών, στις 3 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, οπότε θα αναχωρήσει για την τελευταία του κατοικία στην αγαπημένη του Κρήτη.

Σήμερα, Δευτέρα, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τις 7 το απόγευμα. Την Τρίτη το λαϊκό προσκύνημα θα πραγματοποιηθεί από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και την Τετάρτη από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ..

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, στις 3 το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποχαιρετισμού και στη συνέχεια η σορός του θα μεταφερθεί στο χωριό του, στον Γαλατά Χανίων. Εκεί, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου σε ώρα που θα προσδιοριστεί, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία. Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad