Εμβόλια” anti-COVID : 150 000 νεκροί στις ΗΠΑ; - Παραιτήσεις κορυφής στον FDA - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

Εμβόλια” anti-COVID : 150 000 νεκροί στις ΗΠΑ; - Παραιτήσεις κορυφής στον FDA

 


Στις ΗΠΑ η βάση δεδομένων της Φαρμακοεπαγρύπνισης (VAERS) είναι η πιο αξιόπιστη κι αξιολογίσιμη. Ο Steve Kirsch, εκτελεστικός Διευθυντής COVID-19 Early Treatment Fund συγκέντρωσε 19 γιατρούς κι επιστήμονες για να ερευνήσουν τους υγειονομικούς κινδύνους και να δώσουν μια εκτίμηση θανάτων βασισμένη στα δεδομένα σε ΗΠΑ και κόσμο. Δημοσίευσαν τ΄αποτελέσματά τους και ερωτηματολόγια στο site de la Centers for Disease Control and Prevention (CDC)

Το συμπέρασμά τους θέτει σε συναγερμό : “βρήκαμε αποδείξεις που αποδεικνύουν φανερά ότι τα σύγχρονα εμβόλια είναι πιο επικίνδυνα απ΄ότι πιστεύαμε στο παρελθόν.“

Ο Dr. Robert Malone, επινοητής της τεχνολογίας mRNA εμβολιασμού είναι μια από τις 19 επιστημονικές προσωπικότητες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Η ανάλυση επιστημόνων δείχνει :

Κανένα «εμβόλιο» κατά του COVID δεν μειώνει τη νοσηρότητα από όλες τις αιτίες και ισχύει το αντίθετο: έχουν σημαντικά αυξημένη νοσηρότητα (από 1,5 σε 4,2 φορές περισσότερο).

Εκτιμούν ότι περίπου 150 000 Αμερικανοί είναι ήδη νεκροί μετά τον “εμβολιασμό”  το 2021. Αναφέρονται συγκριτικά στοιχεία παρενεργειών κι θανάτων με άλλα εμβόλια κι είναι συντριπτικά κατά των mRNA.

“Αυτή η θνησιμότητα από εμβόλια (που είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των σοβαρών δυσμενών επιπτώσεων) είναι επομένως άνευ προηγουμένου, είναι ιδιαίτερα σοβαρή και η απόκρυψή της είναι ακόμη περισσότερο. Ένας άλλος τέτοιος κίνδυνος είναι πολύ απλά εγκληματικός έναντι του πληθυσμού. Στερημένη κι από τις πιο στοιχειώδεις αρχές της ηθικής (primum non nocere), η προσέγγιση αυτού του ζητήματος όσον αφορά τη δημόσια υγεία θα πρέπει να οδηγήσει στην αναστολή της έκτακτης εκστρατείας εμβολιασμού, ώστε να μελετηθούν τα δεδομένα φαρμακοεπαγρύπνησης με περισσότερες λεπτομέρειες (ιδίως ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες και σύμφωνα με τους διάφορους παράγοντες κινδύνου) και, μετά από προσεκτική ανάλυση οφέλους / κινδύνου, να καθοριστεί σε ποιες συγκεκριμένες κατηγορίες του πληθυσμού είναι δυνατόν να προσφερθεί εμβολιασμός χωρίς τον κίνδυνο οι σοβαρές παρενέργειες να είναι περισσότερες από τις σοβαρές μορφές του Covid από τις οποίες υποτίθεται ότι τους προστατεύει. Το oche δεν είναι θέμα δημόσιας υγείας αλλά ιδεολογικών στάσεων ή εμπορικού μάρκετινγκ ».

.. Ωστόσο, ακόμη και η αποτελεσματικότητα αμφισβητείται πλέον ευρέως, όπως αποδεικνύεται από τα ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία των πιο εμβολιασμένων χωρών στον κόσμο (το Ισραήλ έχει γίνει περίπτωση προς αποφυγή για να διδάσκεται στα σχολικά βιβλία). Η ανησυχία είναι αισθητή στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Marion Gruber, διευθύντρια του FDA’s Immunization Research and Advisory Agency, και ο Phil Krause, αναπληρωτής διευθυντής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στις 31 Αυγούστου 2021,( σσ εγκαταλείπουν το σκάφος δεν θέλουν να πάνε μαζί με το βαπόρι) καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν προτείνει μια τρίτη δόση, που ονομάζεται «ενισχυτική λήψη» στους Αμερικανούς και μάλιστα αναμένεται ότι οι Αμερικανοί θα παίρνουν δόση κάθε 5 μήνες! Πράγματι, ο FDA δεν είχε ολοκληρώσει τον έλεγχο ολόκληρου του “εμβολίου” και κρίνει το τρίτο κύμα εμβολιασμού πρόωρο …
ΠΗΓΗ : dimpenews.com, https://press-room-ioa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad