Θεοδωρίδου | Τρίτη δόση για τους ηλικιωμένους σε μονάδες φροντίδας, άτομα άνω των 60 και υγειονομικούς (βίντεο) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Θεοδωρίδου | Τρίτη δόση για τους ηλικιωμένους σε μονάδες φροντίδας, άτομα άνω των 60 και υγειονομικούς (βίντεο)

Σειρά για τρίτη, αναμνηστική δόση του εμβολίου για τον κορωνοιό παίρνουν, μετά τους ανοσοκατεσταλμένους, οι ηλικιωμένοι σε οίκους ευγηρίας και οι άνω των 60, δήλωσε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής ΕμβολιασμώνμΜαρία Θεοδωρίδου κατά την ενημέρωση των υγειονομικών συντακτών.

Τα εμβόλια έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους για αποφυγή σοβαρής νόσησης από κορωνοιο, νοσηλεία ή θανάτου, τόνισε στις ανακοινώσεις της η προέδρος.

Τα αντισώματα από τον εμβολιασμό μειώνονται μετά από πέντε- έξι μήνες εντούτοις και σε συνδυασμό με το γεγονός πως παρουσιάζονται σοβαρές μεταλλάξεις του ιού, εγείρεται ζήτημα για χορήγηση τρίτης αναμνηστικής δόσης, εξήγησε.

Η κα Θεοδωρίδου υπενθύμισε την θετική γνωμοδότηση για τρίτη δόση σε ανοσοκατεσταλμένους και πρόσθεσε πως μετά από αυτούς σειρά για τρίτη δόση έχουν οι ηλικιωμένοι που διαμένουν σε μονάδες φροντίδας και η ηλικιακή ομάδα των ατόμων άνω των 60 ετών.


Πηγή: skai.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad