Μυστήριος θάνατος 32χρονης στο Παγκράτι - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021

Μυστήριος θάνατος 32χρονης στο ΠαγκράτιΜία τραγωδία εξελίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Παγκράτι όπου μία 32χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο, πέφτοντας από τον έκτο όροφο της κατασκευαστικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Το κτίριο βρίσκεται στη συμβολή των οδων Πρατίνου και Νηρηίδων. Εκεί, η νεαρή γυναίκα είπε το απόγευμα στους συναδέλφους της πως θα βγει στο μπαλκόνι για να καπνίσει και έκτοτε δεν γύρισε ποτέ, καθώς έπεσε στο κενό.

Η 32χρονη εργαζόταν επί σειρά ετών ως υπάλληλος της εταιρείας και οι συνάδελφοί της δεν είχαν παρατηρήσει κάποια αλλαγή στη συμπεριοφορά της τον τελευταίο καιρό. Αντιθέτως την περιγράφουν ως ένα πρόσχαρο άτομο, ικανό στη δουλειά του που δεν φαινόταν να την απασχολεί κάτι ιδιαίτερο.

Μάλιστα, η γυναίκες λίγες μέρες πριν τη "βουτιά θανάτου" είχε επιστρέψει ενθουσιασμένη, από ένα ταξίδι που είχε κάνει στην Αίγυπτο.

Ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι την μοιραία ημέρα, η 32χρονη είχε εμφανιστεί στην εργασία της με ένα σακκίδιο και τους είπε πως αμέσως μετά τη δουλειά επρόκειτο να φύγει κατευθείαν και να μεταβεί στο Ξυλόκαστρο το Σαββατοκύριακο προκειμένου να δει τους γονείς της.

Πηγή :thetoc. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad