Μητσοτάκης | Το μετρό Θεσσαλονίκης θα είναι έτοιμο το 2023 - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

Μητσοτάκης | Το μετρό Θεσσαλονίκης θα είναι έτοιμο το 2023Έτοιμη θα είναι η βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης στα τέλη του 2023, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. "Και οι πιο καχύποπτοι στην πόλη θα δουν ότι το έργο προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα" υπογράμμισε.

Ο πρωθυπουργός, μετά τη συνεδρίαση με το Δ.Σ. της ΔΕΘ- Helexpo πραγματοποίησε βόλτα σε περίπτερα της Έκθεσης. Αρχικά σταμάτησε στο stand της ηλεκτροκίνησης όπου είχε τα νέα ηλεκτρικά οχήματα και ποδήλατα. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο του υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, όπου τον περίμενε εκεί ο υπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής.Ο κ. Μητσοτάκης ανέβηκε σε ένα από τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία. Έπειτα, στην είσοδο του ίδιου περιπτέρου, στάθηκε μπροστά από τον ψηφιακό χάρτη με τα έργα υποδομών στην Ελλάδα. Αμέσως μετά συνάντησε τον πρόεδρος τη Αττικό Μετρό Α.Ε. Νίκο Ταχιάο.

Έτοιμη θα είναι η βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης στα τέλη το 2023, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έπειτα, στην είσοδο του ίδιου περιπτέρου, στάθηκε μπροστά από τον ψηφιακό χάρτη με τα έργα υποδομών στην Ελλάδα. Αμέσως μετά συνάντησε τον πρόεδρος τη Αττικό Μετρό Α.Ε. Νίκο Ταχιάο.Έτοιμη θα είναι η βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης στα τέλη το 2023, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το μέτρο Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στα τέλη του 2023 και θα ανακουφίσει τους Θεσσαλονικείς.

Πηγή:thetoc. gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad