Δωρεά 100.000 εμβολίων από την Ελλάδα στην Τυνησία - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021

Δωρεά 100.000 εμβολίων από την Ελλάδα στην Τυνησία

 «Είτε είμαστε όλοι ασφαλείς από τον COVID, είτε κανείς δεν είναι ασφαλής από τον COVID», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, που βρέθηκε στην Τύνιδα παραδίδοντας 100.000 εμβόλια, με στόχο να βοηθήσουν την Τυνησία να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του κορωνοϊού.

«Η πανδημία του COVID δεν έχει σύνορα, δεν έχει όρια» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, παρουσία του ομολόγου του αλλά και του υπουργού Υγείας της Τυνησίας, σημειώνοντας ότι «η χώρα μου, η κυβέρνησή μου, οι συμπατριώτες μου είναι εδώ για να βοηθήσουν την Τυνησία όσο μπορούν».
Εξοχότατοι, είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι σήμερα στην Τύνιδα, ακόμη περισσότερο γιατί μετέφερα μαζί μου 100.000 εμβόλια, τα οποία ελπίζω ότι θα βοηθήσουν την κυβέρνηση και τη χώρα σας να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Covid 19.

Για την Ελλάδα, για την κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η απάντηση είναι σαφής: είτε είμαστε όλοι ασφαλείς από τον COVID, είτε κανείς δεν είναι ασφαλής από τον COVID. Είναι μια προσπάθεια που αφορά όλη την ανθρωπότητα, όχι μεμονωμένα έθνη. Η πανδημία του COVID δεν έχει σύνορα, δεν έχει όρια.

Η Ελλάδα είναι μια φίλη χώρα που επιθυμεί να βοηθήσει την Τυνησία. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Μόλις πριν από δύο ή τρεις ημέρες, μεταφέραμε τόνους ιατρικού εξοπλισμού. Τώρα φέρνουμε εμβόλια. Αλλά, σας διαβεβαιώνω ότι η χώρα μου, η κυβέρνησή μου, οι συμπατριώτες μου είναι εδώ για να βοηθήσουν την Τυνησία όσο μπορούν.

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad