Εξαδάκτυλος στην Value News | Οι υγειονομικοί θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα συμμετέχουν εθελοντικά στα πρώτα στάδια του εμβολιασμού, όχι να αντιδρούν (βίντεο) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021

Εξαδάκτυλος στην Value News | Οι υγειονομικοί θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα συμμετέχουν εθελοντικά στα πρώτα στάδια του εμβολιασμού, όχι να αντιδρούν (βίντεο)

Την πλήρη αντίθεσή του σε μερίδα υγειονομικών που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ValueNews.gr, o Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. "Δεν συμμεριζόμαστε κανέναν από τους λόγους των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας. Όσοι εργάζονται σε χώρους, όπου παρέχονται υπηρεσίες υγείας πρέπει να αντιληφθούν ότι είναι υποχρέωσή τους αυτή την στιγμή να είμαστε όλοι εμβολιασμένοι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τους συναδέλφους μας και τους συνανθρώπους μας που θα αναζητήσουν τις υπηρεσίες μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Εξαδάκτυλος.

Οι υγειονομικοί θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα συμμετέχουν εθελοντικά στα πρώτα πειραματικά στάδια του εμβολίου και όχι να αντιδρούν, επεσήμανε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. 

Το τέταρτο κύμα κορωνοϊου, σύμφωνα με τον κο Εξαδάκτυλο ξεκίνησε περίπου στις 15 Ιουλίου, ωστόσο η διάρκειά του και η ένταση του θα εξαρτηθούν από την συμπεριφορά των ίδιων των πολιτών.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:


Πηγή:ValueNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad