Δεν Υπάρχουν Λόγια για την Μαριλού, τον Νέο Θρύλο της TV, από τον Αλέξανδρο Ρήγα Φυσικά και τον Δημήτρη Αποστόλου (γράφει ο Κυριάκος Πασχαλίδης) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Δεν Υπάρχουν Λόγια για την Μαριλού, τον Νέο Θρύλο της TV, από τον Αλέξανδρο Ρήγα Φυσικά και τον Δημήτρη Αποστόλου (γράφει ο Κυριάκος Πασχαλίδης)

Χρόνια είχα να δω νέο σήριαλ στη τηλεόραση και να περνάω ευχάριστα, να μη βαριέμαι, να γελάω, αλλά και στιγμές-στιγμές να με φλερτάρουν δάκρυα.

 

Ο Αλέξανδρος Ρήγας στα περισσότερα δημιουργήματα του (αν όχι σε όλα), αφήνει ένα σωτήριο αμφιθυμικό οξυγόνο… κι από εκεί βγαίνουν οι ανεξίτηλες μεγάλες ατάκες… η ουσία;… και μέσα από την απλότητα, την καθημερινότητα με ρεαλισμό τις περισσότερες φορές βγαίνουν αξίες; Συμπέρασμα;… «η ουσία της ζωής».

 

Στους θρυλικούς ρόλους της tv ήρθε να προστεθεί ασυζητητί η Μαριλού!

 

Ο Αλέξανδρος Ρήγας ως γνωστόν ότι υπογράφει, γράφει ιστορία. Λες κι έχει μυστικό ξόρκι για την επιτυχία, με ανεξίτηλο χαρακτήρα.

 

Ποιος είδε και ξέχασε τους Δύο Ξένους; Το Ντόλτσε Βίτα; Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; Τους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη και άλλα πολλά…

 

Η «Τούρτα της Μαμάς» με αυθεντικό χιούμορ, χωρίς πρέπει και μη. Με την ελευθερία να μη θέλει να εγκλωβιστεί.

Η «Τούρτα της Μαμάς» με εξαιρετικούς ηθοποιούς.

…πόση αλήθεια για τους κριτικούς τέχνης;  

Η «Τούρτα της Μαμάς» εμπεριέχει ένα μεγαλοπρεπές γκρέμισμα δολοφονικών στερεοτύπων που κυριαρχούν σε κάποιο ποσοστό ακόμα και σήμερα.

 

Όταν σπούδαζα θέατρο είχα βαρεθεί έως και αηδιάσει, να βλέπω το σνομπάρισμα Κουλτουροκαλλιτεχνικοδασκάλων για κάθε τι πετυχημένο, για κάθε τι που χαρακτηριζόταν εμπορικό… κι έλεγα μέσα μου πως όσα δε φτάνει η αλεπού….

 

Τέλος Πάντων ήθελα να σας πω ότι εδώ θα βρείτε τα επεισόδια: https://www.ertflix.gr/category/ellinikes-sires/i-toyrta-tis-mamas/

Συστήνω ανεπιφύλακτα… μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο και δε μπορούσα να μη γράψω!

 

Δεν είναι τυχαίο ότι την Ντένη στους Δυο ξένους την έκανε η Ντίνα Κώνστα

Δεν είναι τυχαίο ότι την Μαριλού στην Τούρτα της Μαμάς την κάνει η Λυδία Φωτοπούλου

 

Ηθοποιάρες, με όλη την σημασία της λέξεως.

 

Η Λυδία Φωτοπούλου όπως θα διαπιστώσετε δίνει ρέστα στο ρόλο της Μαριλούς και μαγεύει!

 

Χωρίς να γνωρίζω, πιστεύω ότι οι συνεργάτες, ηθοποιοί-καλλιτέχνες του Αλέξανδρου Ρήγα είναι πολύ τυχεροί.

 

Περιμένω με χαρά τα επόμενα επεισόδια!Κυριάκος Πασχαλίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad