Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open η Πόπη Τσαπανίδου - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open η Πόπη Τσαπανίδου

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου από σήμερα (17/8) γίνεται μέλος της οικογένειας του OPEN, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όπως επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση το κανάλι της Παιανίας. 

«Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς».

Στην καριέρα της ως δημοσιογράφος, η Πόπη Τσαπανίδου έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από διάφορα πόστα στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες. Έχει παρουσιάσει εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Την προηγούμενη χρονιά είχε επιστρέψει στην τηλεόραση, μετά από αρκετούς μήνες αποχής, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.  

Πηγή:ethnos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad