Πλησιάζει τα βασιλικά κτήματα η νέα φωτιά στη Βαρυμπόμπη - Συναγερμός στις αρχές (βίντεο) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

Πλησιάζει τα βασιλικά κτήματα η νέα φωτιά στη Βαρυμπόμπη - Συναγερμός στις αρχές (βίντεο)

 

Δύσκολη είναι η κατάσταση αυτή την ώρα στη Βαρυμπόμπη με τρία ενεργά μέτωπα και μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο είναι τα πιο σοβαρά μέτωπα. Το ένα είναι προς το Ολυμπιακό χωριό και γι' αυτό εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Ιπποκρατείου Πολιτείας και της Δροσοπηγής. Σύμφωνα με το μήνυμα οι κάτοικοι από την Ιπποκράτειο Πολιτεία πρέπει να κατευθυνθούν προς εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας και από Δροσοπηγή προς Αφίδνες και Ωρωπό. Ακολούθησε δεύτερο μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους του Κρυονερίου να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα και πόρτες για να μην μπουν καύτρες στα σπίτια τους.


Tο δεύτερο εξίσου σημαντικό μέτωπο είναι αυτό στα πρώην βασιλικά κτήματα, ενώ το τρίτο μέτωπο βρίσκεται στο ρέμα της Χελιδονούς κοντά στις Αδάμες. Και οι τρεις καίνε κομμάτια του δάσους που είχαν γλιτώσει μέχρι στιγμής και στο σημείο επιχειρούν επίγειες, αλλά και εναέριες δυνάμεις.

Πηγή:enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad