«Αλητεία»: Το ξέσπασμα της Σεμίνας Διγενή για τα νέα μέτρα - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021

«Αλητεία»: Το ξέσπασμα της Σεμίνας Διγενή για τα νέα μέτρα

 

Σεμίνα Διγενή: Η ανακοίνωση των νέων μέτρων, τα οποία θα ισχύσουν από 13 Σεπτέμβρη εως και τέλος Μαρτίου 2022, έχουν προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις. Μετά τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος έκανε λόγο για φασιστικά μέτρα, έρχεται να ρίξει τα βέλη της πολυβραβευμένη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας. Η Σεμίνα Διγενή.

Σεμίνα Διγενή: Η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος ξεσπά κατά της κυβέρνησης

Ουσιαστικά «κατακεραυνώνει» την κυβέρνηση μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων που φέρνουν κοινωνικό αποκλεισμό, διχασμό και πόλωση στην κοινωνία.

Τονίζοντας το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιμένει να μην ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. H Σεμίνα Διγενή κάνει λόγο για «θρασύδειλη κι επικίνδυνη διαχείριση» και «μετακύληση της ευθύνης στους πολίτες». Με αφορμή μάλιστα το «μπλόκο» στα δωρεάν rapid test για τους ανεμβολίαστους σε μονάδες υγείας, η κ. Διγενή σημειώνει ότι είναι «ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους».

Σεμίνα Διγενή: Ξεσπάει για τα νέα μέτρα


«Πιο θρασύδειλη κι επικίνδυνη διαχείριση της πανδημίας, δεν θα μπορούσε να υπάρξει! Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ανακοίνωσε κανένα μέτρο θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας. Προστασίας σε χώρους δουλειάς, μέσα μεταφοράς, σχολεία και σχολές. Αλλά συμπεριφέρεται λες και είμαστε στο 1ο και όχι βαθιά μέσα στο 4ο κύμα της πανδημίας. Που φούντωσε και λόγω της εφαρμογής των πρωτοκόλλων των τουριστικών ομίλων.

Μάλιστα, έχει το θράσος να επικαλείται τον ανορθολογισμό, τον οποίο η ίδια τροφοδοτεί νυχθημερόν, με τις παλινωδίες της. Τη λειψή εμβολιαστική εκστρατεία, την απουσία ολοκληρωμένης πληροφόρησης, τη μετατροπή του εμβολίου σε μέσο συναλλαγής κι εξαγοράς, την ανύπαρκτη φαρμακοεπαγρύπνηση.

Με χυδαίο τρόπο μετακυλίει τις τεράστιες ευθύνες της σε εμάς, παίζοντας βρώμικο παιχνίδι σε βάρος μας, μετατρέποντας το εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης. Σε μέσο διαίρεσης των εργαζομένων, εκβιασμών, επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα. Αλλά και ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους.


Με μια λέξη, αλητεία!» καταλήγει στην ανάρτησή της η Σεμίνα Διγενή.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σεμίνας ΔιγενήΠηγή: https://www.i-diakopes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad