Θύμα κλοπής Ολυμπιονίκης | Έσωσε το μετάλλιο του - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

Θύμα κλοπής Ολυμπιονίκης | Έσωσε το μετάλλιο του

 

Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον αργυρό Ολυμπιονίκη της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Στέλιο Αργυρόπουλο, καθώς μόλις πέντε ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα από το Τόκιο, έπεσε θύμα κλοπής. Άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητό του και του αφαίρεσαν πάρα πολλά προσωπικά αντικείμενα, εκτός από το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το οποίο ευτυχώς είχε πάρει μαζί του.

Αμέσως μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Τετάρτη (11/08), ο 25χρονος πολίστας συνάντησε δικούς του ανθρώπους, έχοντας όλα τα πράγματά του στο αυτοκίνητό του (αναμνηστικά από το Τόκιο, τα δώρα των διοργανωτών, όπως το κινητό που πήραν οι αθλητές από τους Ιάπωνες κ.α.).

Στο διάστημα που βρισκόταν στους δικούς του, παραβιάστηκε το αυτοκίνητό του και του αφαίρεσαν όλα τα αντικείμενα, όμως για καλή του τύχη είχε μαζί του το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε με την Εθνική ομάδα. Ο Αργυρόπουλος κατέθεσε στην Ασφάλεια, ευελπιστώντας ότι η Αστυνομία θα μπορέσει να βρει τα πράγματά του.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad