Στο πλευρό των πολιτών φορείς και οργανώσεις για την αντιμετώπιση του καύσωνα - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Στο πλευρό των πολιτών φορείς και οργανώσεις για την αντιμετώπιση του καύσωνα

 

Δεκάδες είναι οργανώσεις που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και βρίσκονται και αυτές τις δύσκολες μέρες του καύσωνα δίπλα σε όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας μοίρασαν στην Αττική μπουκαλάκια νερό για ανάσες δροσιάς στους ανθρώπους που δεν έχουν στέγη.

«Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη. Ευχαριστούμε την εταιρεία Χήτος ΑΒΕΕ για την ευγενική προσφορά της και τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με του οποίου τη μέριμνα κατέστη εφικτό», σημειώνει σε δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης.


Υπενθυμίζεται, τέλος, πως σε ολόκληρη τη χώρα, στις κατα τόπους περιφέρειες και στους δήμους, λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι για όλους ενώ για την Αττική όσοι το επιθυμούν μπορούν να τις αναζητήσουν στις υπηρεσίες της Περιφέρειες και αντίστοιχα των δήμων.Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad