Συγκλονιστικό βίντεο | Το λιμενικό απεγκλωβίζει πολίτες από τις Ροβιές της Εύβοιας - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Συγκλονιστικό βίντεο | Το λιμενικό απεγκλωβίζει πολίτες από τις Ροβιές της Εύβοιας

 

Δύσκολες ώρες για κατοίκους και τουρίστες στις Ροβιές από τη φωτιά που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της στην Εύβοια. Οι Αρχές κάλεσαν όλους να συγκεντρωθούν στην παραλία, καθώς ένα τεράστιο μέτωπο φωτιάς έρχεται από τη βόρεια πλευρά με φλόγες που ξεπερνούν και τα 20 μέτρα μέσα σε πευκόφυτη περιοχή σε αρκετά σημεία. Οι φλόγες κάλυψαν ακόμη και το δρόμο από τη Λίμνη προς τις Ροβιές με συνέπεια η Αστυνομία να διακόψει κάθε κυκλοφορία για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. 

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς εγκλωβισμένων πολιτών στις Ροβιές με σκάφη του Λιμενικού. Επειδή όμως η πύρινη λαίλαπα πλησιάζει με γρήγορη ταχύτητα αποφασίστηκε η απομάκρυνση τους με δύο σκάφη του Λιμενικού, παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη και μια "παντόφλα" που βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλοι οι πολίτες είναι καλά στην υγεία τους. Το βίντεο που δημοσιεύει κάτοικος της ευρύτερης περιοχής στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook είναι ενδεικτικό της μανίας της πυρκαγιάς που "σαρώνει" τα πάντα στην Εύβοια.

Πηγή:enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad