Κατακαίει τα πάντα η φωτιά στη Βαρυπόμπη - Πλησιάζει επικίνδυνα τα όρια της αερολέσχης - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Κατακαίει τα πάντα η φωτιά στη Βαρυπόμπη - Πλησιάζει επικίνδυνα τα όρια της αερολέσχης

 

Δεκάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους από οικισμούς της Βαρυπόμπης, όπως και εργαζόμενοι κοντά στη βιομηχανική περιοχή. Ήδη έχει εκκενωθεί ο οικισμός Αδάμες, όπως επίσης και η κατασκήνωση Αδάμες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πύρινες γλώσσες πλησιάζουν επικίνδυνα τα όρια της αερολέσχης Τατοϊου. Στο φλεγόμενο σημείο συνεχίζουν να βρίσκονται τουλάχιστον 200 πυροσβέστες με 170 οχήματα, όπως και πέντε ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφοι, μεταξύ των οποίων και πυροσβεστικό ρωσικό αεροσκάφος που επιχειρεί από αέρος. 

Η πολιτική προστασία απέστειλε ήδη 3 γραπτά μήνυματα σε κατοίκους της περιοχής αλλά και των γύρω περιοχών. Δυστυχώς φαίνεται ότι η φωτιά λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ μόνον το ένα από τα τρία μέτωπα που κατακαίνε την περιοχή φαίνεται ότι βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

Τέλος να σημειωθεί ότι δύσκολη είναι και η διαδικασία μεταφοράς των τουλάχιστον 400 αλόγων από τους Ιππικούς Ομίλους της περιοχής.

ValueNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad