Συναγερμός στην Αγγλία | Θύματα μετά από πολλαπλούς πυροβολισμούς - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

Συναγερμός στην Αγγλία | Θύματα μετά από πολλαπλούς πυροβολισμούς

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πλίμουθ μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δίκτυο SKYNEWS, υπάρχουν πολλά θύματα από τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία. Ο φερόμενος ως δράστης πιστεύεται ότι σκοτώθηκε, γράφει η εφημερίδα Telegraph.

"Είμαι ενήμερος για ένα σοβαρό και τραγικό περιστατικό που εκτυλίσσεται στο Πλίμουθ. Παρακαλώ υπακούστε σε όλες τις οδηγίες της αστυνομίας", ανέφερε στο Twitter ο Τζόνι Μέρσερ, τοπικός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος.

"Ανταποκρίθηκαμε στο περιστατικό με σημαντικό αριθμό πόρων, συμπεριλαμβανομένων ομάδων αντιμετώπισης επικίνδυνων περιοχών (HART), πολλών ασθενοφόρων, αερο-ασθενοφόρων, πολλών γιατρών και νοσηλευτών", ανακοίνωσε η South Western Ambulance Service, προσθέτοντας ότι θα παράσχει περισσότερη ενημέρωση αργότερα.

Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad