Η συγγνώμη του Καρανίκα στην κόρη του Μητσοτάκη - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

Η συγγνώμη του Καρανίκα στην κόρη του ΜητσοτάκηΣυγγνώμη ζητάει ο Νίκος Καρανίκας, ανακαλώντας ό,τι είχε γράψει νωρίτερα για την κόρη του πρωθυπουργού, καθώς, όπως παραδέχθηκε, δεν ισχύουν και ήταν παραπληροφόρηση.

Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:

«Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στη στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ. Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’ αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση.

Είναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στην κόρη του Μητσοτάκη, που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να τη στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του.

Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad