Γκαζάκια στο δάσος της Αργυρούπολης | Καταγγελία του Δημάρχου - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021

Γκαζάκια στο δάσος της Αργυρούπολης | Καταγγελία του Δημάρχου

 

Συναγερμός σήμανε στην Αργυρούπολη, καθώς εντοπίστηκαν δύο γκαζάκια στο δάσος της περιοχής, τα οποία ήταν σκεπασμένα κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στη βάση ενός πεύκου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που εντοπίζεται «ύποπτο» αντικείμενο στην περιοχή, καθώς πριν από κάποιες ημέρες βρέθηκε μεγεθυντικός φακός τοποθετημένος σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Ελληνικού -Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, αναφέρθηκε στο γεγονός μέσω ανάρτησής του στο Facebook, όπου κατήγγειλε «προφανή στόχο» με την ενέργεια αυτή.

Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad